fignar-aniko-beauty-artist
A legfontosabb, hogy Te jól érezd magad a bőrödben!
Én pedig mindent megteszek azért, hogy gyönyörű légy.

Szolgáltatások

Mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás, amellyel a leghatékonyabban lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

Mikroderm-, Hidroabrázió

Jelenleg a leghatékonyabb és legkíméletesebb hámlasztási módszer. A kezelés során gyémántfejjel távolítom el az elhalt szarusejteket, megnövelve az értékes hatóanyagok bejutását.

Szempillaépítés

Az eljárás lényege az, hogy szálanként hosszabbítjuk meg a már meglévő, saját szempillákat. Ezt az eljárást régebben 3D szempilla hosszabbításnak nevezték.

Sminktetoválás

A sminktetoválás segítségével úgy tehetjük még hangsúlyosabbá a szemöldököt, szemet és szájat, hogy az arc természetes harmóniáját megőrizzük, vagy éppen megteremtjük. Az általam használt sminktetováló gép egy szabadalmazott SensiDrive ® rendszerrel ellátott intelligens készülék, ami a ma létező összes technikai fejlesztést tartalmazza.

Gyantázás

Az intim területek, illetve a bajusz, szemöldök szőrtelenítésére kizárólag prémium kategóriás, professzionális, kézzel téphető gyantát használok.

Smink

Sok múlik az egyéniségen. Ennek megfelelően változhatnak a színek, de a lényeg az, hogy minél naturálisabb színekkel még tökéletesebbé varázsoljuk az arcot.

Tisztító kezelések

A tisztító arckezelések során a bőrt aktuális állapotának megfelelően kezeljük, a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, majd hidratáljuk, tápláljuk azt.
fignar-aniko

Magamról

Fignár Anikónak hívnak, 2007-ben végeztem az „Elite” Kozmetikusképző Szakiskolában. Imádom a munkám, hiszen az egyik legszebb hivatás, ha örömöt okozhatunk másoknak. Nekem pedig minden vágyam az, hogy ne csupán elégedett légy a végeredménnyel, hanem valóban gyönyörűnek lásd, és érezd magad. Hiszem, hogy egy jó kozmetikusnak nem csak ügyes kezei vannak, hanem az elméleti, szakmai tudását is folyamatosan fejleszti. Figyel a vendégére, jól átgondolt kezeléseket javasol személyre szabottan, és az otthoni ápolásról sem felejt el tájékoztatni. A kezelések időtartama alatt kizárólag Veled foglalkozom, időt és tudást nem kímélve.

0
Elégedett ügyfél
0
Épített 3D szempillasor
0
Kiló felhasznált alapanyag
0
Év tapasztalat

Ajándék & Élmény

Jelentkezz most online, vagy az Ünnepekre lepd meg SZERETTEID!
Az alábbi gombra kattintva online bejelentkezés esetén most egy egyszeri 10%-os kedvezménnyel jutalmazunk.
Az ajánlat korlátozott ideig érvényes, ne maradj le róla!

Termékek

Kizárólag minőségi alapanyagokkal

dolgozom, mert a legjobbat érdemled.

Client 1
Client 2
fignar-aniko-beauty-artist