Arc-, és dekoltázsmasszázs

arcmasszazs

A kezelés célja javítani a bőrlégzést, eltávolítani a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, javítani a bőr faggyútermelődését, fokozni a bőr víztartalmát, masszázzsal és a megfelelő hatóanyagok bejuttatásával késleltetni a bőr öregedését. A felhalmozódott méreganyagok a nyirokereken keresztül ürülnek ki, ennek eredményeként az arcbőr tiszta, kipihent lesz. A 30 perces kezelés valódi felüdülést nyújt, nem mellesleg pihentető és nyugtató hatású.

Első lépésként arctejjel eltávolítjuk a napi szennyeződéseket az arc, nyak és dekoltázs területéről. Arcradír segítségével megszabadítjuk a bőrt az elhalt hámsejtektől, tonizálás következik, majd a kényeztető masszázs, melynek hatására javul a bőr vérkeringése, fokozódik a hámképzés, a kötőszövet sejtjeinek és rostjainak képződése, csökken a komedók kialakulásának a lehetősége. Végezetül hidratáló krémmel tápláljuk, és zárjuk a kezelt területet.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mekkora jelentősége van a megelőzésnek, hiszen a már kialakult ráncoktól sokkal nehezebb megszabadulni. Ehhez viszont nemcsak a bőr külső-, hanem belső táplálására is szükség van, melyet rendszeres és elegendő folyadékbevitellel segítünk elő.

Minden korosztály, és minden bőrtípusú számára ajánlottak a rendszeres masszázskezelések, amennyiben sokáig szeretnénk élvezni bőrünk fiatalságát és üdeségét.

fignar-aniko-beauty-artist