Mezoterápia

mezoterapia
A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás, amellyel a leghatékonyabban lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Ebben segít a tű nélküli mezoterápia precizitása.

Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele rendkívül korlátozott. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtek közé és a sejtek falába juttatja. A mezoterápiához különféle speciális (100 %-os tisztaságú) termékek állnak rendelkezésre a hyaluronsavtól kezdve a vitaminokon és fehérjéken keresztül egészen a biofunkcionális szérumokig. Az egész mezoterápiás folyamat a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszességét, valamint a depózsírok eltüntetését eredményezi.

Az eddig alkalmazott módszerekhez képest a tű nélküli mezoterápia akár a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, az az alatti rétegekbe pedig azok 1200-szorosát is. Ráadásul mindezt tűk alkalmazása nélkül, fájdalommentesen! Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, ám egy rövidebb kúrával (5 alkalom), és havi rendszerességgel történő fenntartó kezelésekkel visszanyerheti a feszes és üde bőrt, és hosszantartóan megőrizheti fiatalos külsejét! Arckezeléseknél a mezoterápia a mikrodermabrázióval kombinálva a leghatékonyabb, ugyanis lényeges megnő a bőr áteresztő képessége!

Javallott:
Mimikai ráncok, szarkalábak megszüntetése, narancsbőr, sebhelyek, műtéti hegek, hajhullás, pettyhüdtség kezelésére, arc, nyak és dekoltázs fiatalítására, kézfej táplálására.

Ellenjavallt:
Bőrbetegségek, fertőzések, gyulladás, daganat, terhesség, szoptatás, pacemaker, fémprotézis esetén


fignar-aniko-beauty-artist