Szempillaépítés

szempilla
A szempilla hosszabbítást- és dúsítást azoknak ajánlom:
 
  • aki szeretne dúsabb, hosszabb és/vagy íveltebb pillákat
  • aki ébredéskor is szép szeretne lenni
  • aki nap, mint nap szeretne ragyogó tekintetet, de se ideje, se kedve állandóan sminkelni
  • akinek fontos a megjelenés a mindennapokban
  • akinek egyenes és/vagy rövid a saját pillaállománya
  • aki sokat sportol, de szeretne nőies maradni
  • aki nem szeret az elkenődött sminkjével bajlódni
  • aki egyszerűen csak gyönyörű szeretne lenni J
 
Mit is jelent az 1D szempilla hosszabbítás?
Ennek az eljárásnak a lényege az, hogy szálanként hosszabbítjuk meg a már meglévő, saját szempillákat. Ezt az eljárást régebben 3D szempilla hosszabbításnak nevezték. Logikus, hogy a 2D szempilla hosszabbítás azt jelenti, hogy egy saját pillára 2 szál műszempilla kerül, ezáltal már nem csak hosszabbítja, de dúsítja is a szempillákat.

A több D-s megjelölésű (3D-egészen 10D-ig) pillasorok már úgynevezett volume szempilla hosszabbítások, ahol már lényegesen kisebb súlyú pillák kerülnek felhelyezésre, hogy viselésük kényelmes legyen, és természetes hatást nyújtson. Mindig törekszem a természetesség megtartására, de egyben igézővé, látványossá tenni a tekintetet.

Ezeknek a pilláknak a viselése egyszerű és komfortos, könnyen kezelhető. Napi rutinunkban nem akadályoz. Súlytalan, víz, könny és verejtékálló. Tartóssága 3-5 hét, szintetikus anyagból készül, így nem allergén.

Fontos!
A felhelyezés, illetve töltés előtt alaposan le kell mosni minden szempilla- és szemfestéket magunkról, hogy a ragasztás és annak tartóssága tökéletes legyen!
Felhelyezés után 2 napig ne érje víz a szempillát, ne szaunázzunk. Ne használjunk szempillaspirált, kerüljük az olajos sminklemosók használatát, a szem környékének tisztítását körültekintően végezzük, mert ezek a készítmények károsítják a ragasztást!


A szempillaépítés időtartama
Meggyőződésem, hogy jó munkához idő kell! Alapos vagyok és körültekintő, sosem fogom „összecsapni” a pilládat. Ezért kérlek, mindennek tudatában fogadd el, hogy kb. 2 óra szükségeltetik ahhoz, hogy építés esetén a pilláid gyönyörűek legyenek, de egészségesek is maradjanak. A töltési idő kb. 1-1,5 óra, a pótlási mennyiségtől függően.

Kizárólag professzionális, minőségi termékekkel dolgozom, minimálisra csökkentve az allergiás reakciók esetlegességét. Azonban így is előfordulhat, hogy pár napig allergiás tünetek jelentkeznek a felhelyezés után, amik azonban csökkennek, majd megszűnnek.
fignar-aniko-beauty-artist