Tisztító kezelések

tisztito-kezelesek
Az arctisztítás jelentősége napjainkban rendkívül fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, s amit megkövetelnek a mai kor elvárásai.

A tisztító arckezelések során a bőrt aktuális állapotának megfelelően kezeljük, a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, majd hidratáljuk, tápláljuk azt. Pattanásos, problémás bőrű vendégeknél a meglévő mitesszerek eltávolítása mellett célom a gyulladásos folyamatok csökkentése, és a faggyútermelődés normalizálása.

A kezelés eredményeképp a pórusok kitisztulnak, javul a bőrlégzés, az arc újra üde és friss lesz, tapintása pedig puhává válik.

A kezelés menete:
Tisztítás, peeling, tonizálás, felpuhítás gőzzel (ezalatt masszázs), a bőr mechanikus kitisztítása, fertőtlenítés VIO-val, összehúzó pakolás, tápláló algamaszk felhelyezése vagy ultrahangos hatóanyagbevitel, befejező ápolás zárókrémmel.

A tisztító arckezelések kiegészíthetők hidroabrázióval vagy mikrodermabrázióval, melyek használatával jelentősen javul a bőr hatóanyagfelvétele, elősegíti a bőrlégzést és sejtmegújító hatással is bír.

Tisztító arckezelést általában évszakonként végzünk, a problémásabb bőrtípusúaknál (pl. a tiniknél) ennél gyakrabban, egyéni megbeszélés alapján.
fignar-aniko-beauty-artist